De definitieve gids voor Reis New York

Allerbeste tijd met het jaar in New York


New York kan zijn ons stad voor al die seizoenen in een lentetijd en een herfst is dit met hoofdhaar milde temperaturen en fraai kleuren dit meest passend om behalve te lopen. Zeker is ons stedentrip naar New York in de zomertijd, met zijn ettelijke openluchtfestivals, de moeite waard. En wanneer ons van een winterse sneeuwstormen de stad teistert, bestaan de mooie musea ideaal teneinde jouw dag te vullen. De gemiddelde temperaturen lopen uiteen met -2 °C in januari tot 30 °C in juli.

 

 

Trekken tot Hotels New York


Vanuit Europa mag je op verschillende luchthavens met New York vliegen, zoals Newark (EWR) en John F. Kennedy (JFK). Binnenlandse vluchten landen aan het doorgaans op een luchthaven Laguardia (LGA). Maak eenmaal aangekomen in een plaats gebruik met een bussen, taxi’s en dit langste metronet ter aardbol! In dit noordoosten aangaande Amerika bestaan een net over snelle spoorlijnen het dit Penn Station in New York verbindt met steden wanneer Washington, Boston, Montreal en Toronto.

 

 

Bezienswaardigheden in New York


Geen stedentrip New York is helemaal zonder een ga naar aan het Vrijheidsbeeld, dit Empire State Building, Central Park en ons voorstelling op Broadway gezien te beschikken over. Verschillende aanraders bestaan dit wereldberoemde Times Square, de Brooklyn Bridge, het Rockefeller Center en Staten Island. Shopliefhebbers mogen tevens terug in een talloze winkels van Fifth Avenue.
Het altijd drukke Times Square kan zijn een meest bezochte bezienswaardigheid ter aardbol en zal u beslist betoveren met haar indrukwekkende neonlichten. Bezoek Central Park zodra u dan ook we hebben een korte pauze wilt betreffende het hectische leven in New York.
Het adembenemende New York zit boordevol architectonische bezienswaardigheden, cultuur en prachtige uitzichten. Beleef de Big Mac betreffende ons performance op Broadway, ons wedstrijd in het Yankee Stadium of een tocht betreffende een veerboot naar het Vrijheidsbeeld.

Het vertrouwde metronetwerk ofwel een beroemde gele see it here taxi’s brengen u dan ook eenvoudig tot het chique Manhattan, het culturele Brooklyn ofwel The Bronx, een geboorteplaats met rap en hiphop. Vergeet niet om een top met dit Empire State building te bezoeken waar u dan ook kan plezier hebben betreffende een panorama-uitzicht aan een skyline aangaande de plaats.

Het altijd drukke Times Square kan zijn een meest bezochte bezienswaardigheid ter aarde en gaat u dan ook beslist betoveren met hoofdhaar indrukwekkende neonlichten. Ga naar Central Park als u dan ook we hebben een korte pauze wilt over dit hectische leven in New York.

 

 

Hotel New York


Organiseer ons trip naar een Big Apple? Bezit u dan ook uw speurtocht tot vliegtickets New York voltooid? Met Skyscanner kan u dan ook ook oudste koopjes voor een restaurant New York ontdekken.Indien New York een persoon was, vervolgens zou ze diegene bestaan die ingeval laatste dit feestje verlaat. Ofwel dit nu gaat om winkelen in Bloomingdales, picknicken in Central Park ofwel dit ervaren aangaande kunst in de Betreffende ofwel dit Guggenheim, genieten aangaande een performance op Broadway, hoppen tot Ellis Island teneinde Amerika's symbool over vrijheid, het Vrijheidsbeeld, te bewonderen, deze stad slaapt beslist nimmer!

 

 

 

Wist u dan ook het over New York?Neem een kijkje via de poorten van Pomander Walk, in een Upper West Side, en u krijgt een visioen met een Londense straat met mooie duurzame luiken huizen verborgen onder torenhoge wolkenkrabbers. Dit is ons geheim heiligdom in de omvangrijke plaats.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De definitieve gids voor Reis New York”

Leave a Reply

Gravatar